Εύκολες μυζηθρόπιτες


Υλικά
Εκτέλεση
    1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υγρά μαζί.
    2. Ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι μέχρι να γίνει μία μαλακή εύπαλστη ζύμη. (Αν χρειαστεί προσθέτουμε ελάχιστο νερό.)
    3. Ζυμώνουμε και χωρίζουμε σε μπάλες μεγέθους όσο ένα μανταρίνι.
    4. Θρυμματίζουμε την μυζήθρα και την ανακατεύουμε με ελάχιστο νερό, να γίνει μία σφιχτή ζύμη. Φτιάχνουμε μπαλάκια με την μυζήθρα.
    5. Σε αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε μία -μία τις μπάλες ζύμης και στο κέντρο τους βάζουμε από μία μπαλίτσα μυζήθρας.
    6. Κλείνουμε τα ζυμαράκια και με τον πλάστη ανοίγουμε την γεμισμένη πίτα.
    7. Τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και τα σερβίρουμε με μέλι και κανέλα. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε και με σουσάμι.